Categories:


Scriu cu dor și doare, scriu cu dor și determinare, un dor care mă face mare. 

Îmi e dor de ea, de bunica mea!!! Prima persoană care m-a învățat ce înseamnă cu adevărat conectarea. M-a învățat ce înseamnă conectarea cu  mine, la resursele mele, cu spiritualitatea , cu natura, forme, culori, animale. 

Dar cel mai mult m-a învățat ce înseamnă dragul de conectare între oameni. Cum este să împărți cu celălalt și să primești, ce valoare enormă poate avea să știi că te poți baza pe semenii tăi. Cum toată gașcă de vecine venea să dea o mâna de ajutor la oală de sarmale, sau când se frământă de cozonaci, dar nu se dădeau în lături nici de la a împărți prășitul unei bucăți mari de pământ, pentru a nu se face de prânz și să stăm în soare.

Conectare adevărată, cu respect și prezența față de cel din fața ta. 

Uneori am senzația că am uitat, dar un senzor, care e adânc înrădăcinat acolo mă face să simt că nu este în regulă cu înstrăinarea și însingurarea pe care o văd în oameni din ce în ce mai mult. O rupere de ceilalți și față de ei. 

Acum avem posibilități și nu mai avem nevoie de o cană de zahăr pe care înainte o luăm de la vecina. Valul evoluției individuale ne ia și ne duce departe de ceilalți. Departe de o conectare autentică care ne face întregi, să creștem și să simțim siguranță în jurul nostru, încredere că vom primi ”o cană de zahăr emoțional” la nevoie.

Stăm conectați la telefoane și alte device-uri, ne dorim să evoluăm, să fim văzuți, să primim multe like uri care să ne valideze. Dar la scurt timp … senzația dispare. Se pierde atât de repede, e o falsă senzație că suntem văzuți, acceptați și primiți în grup. Conectarea naturală și reală, care pentru mulți a ajuns să fie una inconfortabilă, este cea față în față. Cu emoții și trăiri prezente, nu ascunși după ecrane.

Insasi nevoia de conectare, într-un domeniu în care comunitatea  și suportul comunității lipsesc, m-a făcut să o găsesc pe Andreea. Amandoua cu sete de comunitatea reală, am zis să facem mai multe grupuri de dezvoltare prin care să ducem asta mai departe. Să își reamintească oamenii cum se simte contactul cu ei și cu ceilalți, sa trezim acel senzor pe care sigur il au.

Primul dintre evenimente va avea loc sâmbătă, 15.02, și dacă îți este dor și ție să fii cu adevărat și să conștientizezi real cum ești la granița întâlnirii cu celălalt, îți las un link mai jos să te înscrii.

Sau poate iei și un prieten drag cu ține, drept cadou de iubire în luna promovată a iubirii. 

P.S. Cred că toate clipele sunt ale iubirii.

Event: https://www.facebook.com/events/478091322869852/

Scriu cu dor … de conectare.

Foto: unsplash

Un like si o imbratisare

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
INSTAGRAM